Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علیرضا آل داود پژوهشگر و کارشناس فضای مجازی در گفتگو با خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با توجه اینکه هاتگرام و تلگرام طلایی دو پوسته‌ از نسخه‌های api تلگرام هستند که با راه‌اندازی ارز دیجیتال تلگرام باید به طور طبیعی از سوی این پیام‌رسان قطع شوند، افزود: طبق گزارشات منتشر شده از سوی تلگرام، این پیام رسان ارز دیجیتالی به نام گرام را در چد ماه گذشته راه اندازی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با راه‌اندازی این ارز دیجیتال، نسخه‌های فارسی تلگرام به دلیل حفظ حریم خصوصی، امنیت دیجیتالی و پیشگیری از دزدی سایبری، قطعاً توسط تلگرام محدود می شوند و اگر این محدودیت اتفاق نیفتد یعنی مذاکره‌ای از سوی مدیران این دو فیلترشکن تلگرام با مدیران این پیام رسان در جریان بوده است.

آل داود با اشاره به سفر برخی از مدیران کانال های خاص مرتبط با یک جناح سیاسی خاص به ترکیه و امارات و جلسات محرمانه آنان با مدیران تلگرام، تصریح کرد: طبق گزارشات به دست آمده بعضی از مدیران کانال‌های بزرگ فارسی تلگرام در این جلسات توجیه شده‌اند که ارز دیجیتال تلگرام را در کشور تبلیغ کرده و نقش صراف را برای تبدیل ریال، دلار ،پوند و.. به ارزهای دیجیتال تلگرام بازی کنند.

این مدرس سواد رسانه‌ای خاطر نشان کرد: راه‌اندازی ارز دیجیتال تلگرام در کشور به دلیل تبادل در محیط رمز این پیام‌رسان می‌تواند به بستری برای تأمین مالی گروه‌های ضدانقلاب، تروریستی و منافقین تبدیل شده و امنیت کشور را تا حد زیادی تحت الشعاع قرار دهد.

وی ادامه داد: نکته دوم این است که سرورهای تلگرام در کشور انگلستان و هلند قرار دارند و جمع‌آوری پول توسط تلگرام از داخل کشور و جایگزین شدن آن با ریال می تواند به خروج میلیاردها دلار ارز از کشور منجر شود که این موضوع به نوعی براندازی اقتصادی هم تعبیر می شود.

این پژوهشگر فضای مجازی با تأکید بر اینکه راه‌اندازی ارز دیجیتال تلگرام در کشور می‌تواند داستان مؤسسات مالی غیرمجاز را در کشور با ابعاد بسیار بزرگتر تکرار کند، اظهار داشت: تلگرام نماینده حقوقی در کشور ما ندارد، طبق قوانین ما فعالیت نمی‌کند و جمع‌آوری پول در کشور و تبدیل آن به یک ارزدیجیتال بدون پشتوانه می‌تواند مردم را در آینده با ضررهای بسیار بزرگی روبرو کند که هیچکس هم نمی‌تواند در آن شرایط به آنان یاری برساند.

وی ادامه داد: در شرایط اقتصادی فعلی تلگرام با شگردهای تبلیغاتی-اقتصادی می‌تواند مردم را به خرید این ارز دیجیتالی ترغیب کرده که در چنین شرایطی بحران اقتصادی ضریب 100 گرفته، ارزش ریال به وفور کاهش پیدا می‌کند و مردم ترجیح می‌دهند با ارز مجازی تلگرام خرید و فروش انجام دهند و این خود تهدید جدی برای ایران است.

آل داود با اشاره به اینکه تلگرام با راه‌اندازی ارز دیجیتال خود در کشور می‌تواند یک حاکمیت دوگانه را در کشور به وجود بیاورد، تصریح کرد: تلگرام با دست گرفتن اقتصاد کشور با ارز دیجیتال خود تبدیل به یک حکومت خودمختار با جمعیت 45 میلیون کاربری در کشور می‌شود و با توجه به اینکه پشت پرده مدیریت آن سازمان‌های اطلاعاتی نظیر سازمان سیا، موساد و گروه‌های ضدانقلاب برانداز قرار دارند، باید برخی حامیان این جاسوس‌افزار از استفاده‌های جناحی و قبیله‌ای از آن دست برداشته و با در نظر گرفتن مردم و نیازهایشان، فضای مجازی کشور را از رهاشدگی نجات دهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواندنی شبکه های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۳۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند

کارشناسان مرکز Solar AURA که در زمینه امنیت اطلاعات تخصص دارد، نسبت به وجود وب سایت‌های مشکوکی که برای هک کردن حساب‌های تلگرام و سرقت داده‌های آن ها استفاده می‌شود، هشدار دادند.

کارشناسان این مرکز اعلام کردند که توانسته‌اند بیش از ۳۰۰ وب‌سایت مشکوک را که برای هک حساب‌های کاربران در تلگرام استفاده می‌شوند، کشف کنند و این سایت‌ها معمولاً برای آپلود تصاویر از طریق اینترنت استفاده می‌شوند.

به گفته کارشناسان، اکثر سایت‌های فوق در دسامبر سال گذشته ایجاد شده اند و شبیه به برخی از وب سایت‌های معروفی هستند که برای آپلود تصاویر استفاده می‌شوند و حاوی صد‌ها هزار تصویر مرتبط با موضوعات مختلف مانند انیمیشن، طبیعت، آشپزی و چیز‌های دیگر هستند.

به گفته متخصصان، آنچه در مورد سایت‌های فوق، خطرناک است این که داده‌ها یا تصاویر موجود در آن به نرم افزار‌های مخرب مرتبط می‌شوند به محض این که کاربر برای دیدن آن یا یافتن منبع اصلی آن بر روی آن کلیک کند، لینکی ظاهر می‌شود که او را به یک سایت کلاهبرداری تبدیل می‌کند و می‌توان از طریق اکانت تلگرام به آن دسترسی پیدا کرد. اگر کاربر کد امنیتی حساب را وارد کند، هکر‌ها می‌توانند به اطلاعات پروفایل موجود در آن دسترسی داشته باشند و حتی به تنظیمات بسته شدن حساب دسترسی پیدا کنند.

منبع: نووستی

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید (+لینک)
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • سپاه همزاد انقلاب و سنگر مستحکم انقلاب است
  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • کمربند ایمنی را ببندید تا زنده بمانید! (عکس)
  • (تصاویر) رولکس؛ نسخه «چه کسی اهمیت می‌دهد»
  • محبت‌های ما محدود به چیزهایی است که نوعی شناخت از آن‌ها داریم