Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی گفت: پول مجازی گرام که به تازگی برای مبادلات اقتصادی راه اندازی شده بود به اقتصاد کشور ضربه می زند.

محمدعلی پورمختار عضو کمیسیون حقوقی قضایی مجلس در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به گزارش دبیر شورای عالی فضای مجازی در خصوص تلگرام اظهار داشت: طبق گزارش فیروزآبادی در حال حاضر حدود 80 تا 100 کانال تلگرامی به فعالیت های ضد اخلاقی، ضد امنیتی، شایعه و دروغ پراکنی اقدام می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مقامات ایرانی طبق مقررات تلگرام خواستار حذف این کانال ها بودند متاسفانه این اتفاق صورت نگرفت. به طور مثال در ظاهر کانال آمد نیوز را حذف کردند اما در عمل  یک کانال جایگزین برای آن ایجاد کردند، کانالی که دقیقا همان روش کانال قبلی را پیش گرفته است.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی با تاکید براینکه هیچ کشوری نمی پذیرد که امنیت و جان مردم کشورش به خطر بیفتد تصریح کرد: ایران نیز هرگز چنین چیزی را قبول نخواهد کرد مقامات ایرانی معتقدند که تلگرام باید خود را اصلاح کند و در غیر این صورت دیگر اجازه فعالیت در ایران را نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه دولت و قوه قضاییه نیز باید در این قضیه ورود کنند،  بیان داشت: مجلس نیز پیشتر نظر خود را مبنی بر جلوگیری از تداوم این رویه اعلام کرده است.

پورمختار در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به زمان تعیین شده برای فیلترینگ تلگرام گفت: قرار بود این اتفاق به زودی و نهایتا تا اوایل اردیبهشت ماه صورت گیرد چرا که این موضوع اخطاری است که قبلا به مسئولان مربوطه داده شده است.

 

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی ادامه داد: مشابه این اقدام در کشورهایی چون روسیه رخ داد. زمانی که مسئولین این کشور اخطار دادند اما به اخطار توجهی نشد و روسیه تصمیم قاطعانه خود را در این خصوص اتخاذ کرد. ما نیز درباره فیلترینگ تلگرام ملاحظه ای نداریم و این که عده ای می گویند حقوق مردم با این اقدام زیر سوال می رود، بسیاری از شغل ها از دست می روند و با فیلتر شدن تلگرام در حق مردم  ظلم و جفا می شود حرف های فرافکنانه ای است که برای تشویش اذهان عمومی مطرح می شود.

وی در ادامه یادآور شد: توقع داریم همان گونه که مردم از این موضوع استقبال کردند،  مسئولان نیز به نحو احسن ایفای مسئولیت داشته باشند. البته عده قلیلی هستند که ممکن است در هر جایی نسبت به این نوع تصمیمات اعتراض کنند چرا که این افراد قائل به آزادی مطلق بوده که در هیچ جای دنیا چنین آزادی بی قید و شرطی وجود ندارد.

پورمختار در بخش دیگری از سخنانش درباره پول مجازی گرام در تلگرام گفت: همان گونه که بیت کوین میلیاردها دلار را از کشور خارج کرد پول مجازی گرام که به تازگی برای مبادلات اقتصادی راه اندازی شده بود، به نوعی به اقتصاد کشور ضربه می زند و از آنجایی که هیچ یک از مراجع رسمی کشور نمی داند پایگاه اصلی تلگرام کجاست، اگر فردی بخواهد علیه آن شکایتی کند نمی دانیم که برای احقاق حقوق آن فرد باید به کجا شکایت کنیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: بنابراین اگر تلگرام بخواهد پول های زیادی را جمع آوری کند مردم نمی دانند باید با کدام دلیل و به کدام کشور برای بازگرداندن پول هایشان مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۶۲۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در استان به صورت استانی انجام می‌شود و نیاز به سیر مراحل صدور مجوز از مرکز نیست، گفت: این مجوز را می‌توان در استان سریع، شفاف و روشن صادر کرد به این دلیل که با بروکراسی اداری کارها پیچیده و با حذف آن، زمان گرفتن مجوز کمتر می‌شود.

محمد کرمی روز پنجشنبه در جریان دومین روز از سفر خود به منطقه سیستان در جلسه با جمعی از مدیران استانی و شهرستانی اظهار کرد: در سیستان و بلوچستان همه شرایط فراهم است و تمامی دستگاه‌ها پای کار آمده‌اند تا از ذخایر بی‌نظیر استان استفاده شود.

وی بیان کرد: مجموعه صنعت و معدن باید پای کار باشد تا کارخانه‌های فرآوری به سرعت شکل گیرد همچنین در مورد کارخانه سیمان اکنون نیاز داخلی نداریم بلکه باید تلاش خود را برای صادرات سیمان به کشورهای آفریقایی و پاکستان که مواد اولیه برای سیمان ندارند و از ایران درخواست داشته‌اند، انجام دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه باید تعامل با کشورها انجام شود ،تصریح کرد: می‌توان در مقابل از این کشورها آلومینیوم گرفت و در استان فرآوری کرد، با توجه به اینکه مردم استان سرمایه زیادی دارند می‌توان از ظرفیت خود مردم برای کمک به اقتصاد منطقه استفاده کرد.

وی گفت: همکاری ایران با کشورهای همسایه و برعکس باید در یک چرخه مثبت باشد تا موفقیت متقابل را ممکن سازد چون همه این کشورها مکمل یکدیگر هستند و باید از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کنند.

کرمی به ارتباط ایران با افغانستان اشاره کرد و افزود: افغانستان درخواست کرده با کارخانه‌های فرآوری ایران به صورت مشترک سرمایه گذاری کند و از آن طرف بخشی از استخراج معادنشان را به این طرف بیاورند و از این طریق می‌توانند از معادنشان استفاده کنند.

وی بیان کرد: اگر اقتصاد افغانستان را درست کنیم قطعا اقتصاد ایران نیز بهره می‌برد از آن طرف نیاز نیست افغانستانی ها را از ایران خارج کنیم.

رییس شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان اقتصاد دریا را مهم دانست و گفت: با استفاده از ظرفیت دریا می‌توان تولید ثروت کرد چرا که اکنون در سواحل انواع و اقسام موجوداتی وجود دارد که در صنعت، داروسازی و خوراک می‌توان از آن‌ها بهره برد.

وی خاطرنشان کرد: چند هزار نفر در باغ‌های موزی که در سیستان و بلوچستان شروع بکار کرده مشغول شدند چرا که اکنون حدود ۶۰۰ میلیون دلار موز وارد می‌کنیم که با توجه به ظرفیت استان می‌توانیم صادر کننده باشیم، در گذشته ۲۰ تا ۳۰ تن موز برداشت می‌کردیم که اکنون این رقم به ۷۰ تن رسیده است.

کرمی ادامه داد: نخلستان‌هایی که در حال حاضر در سیستان و بلوچستان ساخته شده باید توسعه یابد همچنین در حوزه ساخت طلا نیز می‌توان اقداماتی انجام داد تا این استان مرکز بین المللی آب طلای منطقه شرق شود.

وی با اشاره به اینکه در گذشته کارگاه‌های ساخت طلا در سیستان و بلوچستان داشته‌ایم، عنوان کرد: با توجه به اینکه مردم افغانستان و پاکستان به طلا علاقه دارند، می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اگر اقتصاد منطقه ای درست شود قطعا در آنجا شهر شکل خواهد گرفت بنابراین نباید به دنبال ساخت شهر باشیم چرا که پس از آبادانی یک منطقه و شکل گرفتن اقتصاد در آنجا مردم به این مناطق خواهند رفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح نور مبنای شرعی عقلی دارد و مورد حمایت رهبر و مراجع و مردم است
  • مدیریت دوگانه آب بزرگترین ضربه به کشاورزان کشور
  • زبان طنز نیشدار است
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • کمربند ایمنی را ببندید تا زنده بمانید! (عکس)
  • فهرست انتخاباتی شورای وحدت فقط از کانال‌ رسمی منتشر می‌شود
  • اعتراف تازه رسانه‌های رسمی رژیم صهیونیستی درباره حمله ایران
  • استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیاردی به کشور
  • از جوابیه جواد هاشمی به ماجرای رپ خوانی تا حاشیه ای برای «نون.خ»