Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛ سردار غلامرضا جلالی،رئیس سازمان پدافند غیرعامل شامگاه گذشته  در همایش فضای مجازی، فرصت‌ها و تهدیدها که در سالن همایش مدرسه علمیه دارالشفا برگزار شد، با تاکید بر اینکه شبکه‌های اجتماعی فقط یک پیام‌رسان نیستند، عنوان کرد: در برخی از این شبکه‌ها 800 خدمت دنبال می‌شود به همین علت می‌توان از شبکه اجتماعی به عنوان بستری برای توسعه نام برد، تلاش می‌شود تا این شبکه‌ها در کشورهایی همانند ایران توسعه یابد تا با توجه به فناوری‌های پیشرفته و رمزنگاری‌های بالا جامعه را در بر گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه نزدیک به 40 میلیون نفر عضو شبکه اجتماعی تلگرام هستند، ادامه داد: نرم‌افزارهای هوشمند از جمله شبکه‌های اجتماعی 16 مورد از اطلاعات خصوصی افراد را دریافت می‌کنند؛ به صورت غیررسمی اثر انگشت، نمونه مردمک چشم و بسیاری از مشخصات شخصی افراد را برداشت می‌کنند تا در صورت نیاز از آنها استفاده کنند.

وی اضافه کرد: بر اساس بررسی‌های مرکز آزمایشگاهی سخت‌افرازی دانشگاه شریف، قطعاتی در برخی از سخت‌افزارهای موجود در کشور وجود دارد که اطلاعات را به شبکه مدیریت اصلی ارسال می‌کنند؛ سیستم‌های هوشمند دارای اینترنت یا سیستم عامل فرمان‌پذیر و قابل کنترل هستند.

جلالی عنوان کرد: اگر دقت لازم را نداشته باشیم دستگاه‌های مختلف اتاق آزمایشگاه می‌تواند اطلاعات بیماران را در اختیار شبکه‌های اصلی خود قرار دهند که مدیریت این شبکه‌ها نیز در خارج از کشور وجود دارد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل بابیان اینکه برخی از شبکه‌های دارای اطلاعات در حوزه فضای مجازی نسبت به آینده انتخابات تحلیل‌های دقیقی را ارائه کرده‌اند، گفت: تحلیل اطلاعات در مورد شخصیت افراد به شیوه‌ای انجام می‌شود که هیچ نقصی در آن نیست، اطلاعات حجیم ناشی از شبکه‌های اجتماعی در اختیار صاحبان این شبکه‌ها قرار دارد.

دشمن از طریق فضای مجازی در پی سلطه گری است

وی با تاکید بر اینکه در سه انتخابات گذشته شبکه‌های اجتماعی با 96 درصد صحت نتیجه انتخابات را بیان کرده‌اند، مطرح کرد: دشمن با استفاده از شبکه‌های مجازی می‌تواند به تسلط‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی برسد و اثرگذاری های مختلف را در این حوزه‌ها دنبال کند.

جلالی خاطرنشان کرد: دشمن با استفاده از ظرفیت فضای مجازی می‌تواند منابع اطلاعاتی نادرستی را منتشر کند تا مردم احساس کنند که این اطلاعات در داخل تولید می‌شود؛ گاهی ترویج برخی از محتواهای نادرست تولید شده توسط دشمن سبب پرسش سؤال از رئیس جمهور و دیگر شخصیت‌ها در مجلس می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شبکه‌های اجتماعی نسبت به نیازهای مردم نیز به خوبی آگاهی دارند، گفت: پول اینترنتی برای شبکه‌های اجتماعی تعریف کرده‌اند تا بتوانند طی دو سه روز 40 الی 50 میلیارد دلار پول مردم را از کشور خارج کنند که این به معنای یک ضربه اقتصادی بزرگ به کشور است، زمانی که می‌پذیریم که این شبکه‌ها در حوزه اقتصاد فعالیت داشته باشند باید مراقب عواقب آن نیز باشیم.

رئیس سازمان پدافندغیرعامل کشور با بیان اینکه اکنون سهم شبکه‌های اجتماعی کشور را در اختیار شبکه‌های خارجی قرار داده‌ایم، عنوان کرد: منافقین، داعش و عناصر ناراضی را با استفاده از بستر تلگرام سازماندهی کردند تا اهداف خود را دنبال کنند.

وی با تاکید بر اینکه در فضای سایبری نیازمند تعریف قلمرو ملی هستیم، مطرح کرد: باید مشخص کنیم که داده‌ها و سرمایه‌های ملی خود را با کدام امنیت دنبال کنیم که اکنون اجرای شبکه ملی اطلاعات در این زمینه می‌تواند راهکار مطلوبی باشد اما اکنون دچار بازی‌های سیاسی است.

جلالی ادامه داد: نخستین مجموعه دعوت‌کننده از افراد به تجمعات اعتراضی، کانال تلگرامی مالباختگان مشهد بود که ادمین این کانال در ترکیه حضور دارد و منافقین مدیریت آن را بر عهده داشتند، قرار بود که با استفاده از فضای مجازی طی 40 روز نخست مردم را با مباحثی از جمله گرانی و مشکلات اقتصادی سازماندهی کنند و این موضوع‌ها را در میان گروه‌های مختلف از جمله ضد انقلابی‌ها و منافقین تقسیم‌بندی کنند.

وی اضافه کرد: توییتر نیز کانال خاصی را به مسؤولان هماهنگ‌کننده اغتشاشات اخیر اختصاص داده بود تا کار خود را به صورت ویژه دنبال کنند؛ شبکه تلگرام نیز تجهیز، سازماندهی افراد و حضور آنها در صحنه را به شیوه مطلوب مدیریت می‌کرد.

جلالی یادآور شد: نوع رفتارها به صورتی بود که نشان می‌دادند کار آنها به مشکلات اقتصادی و مردم ایران ارتباطی ندارد، به این افراد تاکید شده بود که طی 20 روز نخست موضوع براندازی را مطرح نکنند تا طی 20 روز دوم به سمت زندان، مراکز نظامی و بسیج برای رسیدن به اسلحه‌ها حرکت کنند.

وی با اشاره به اینکه نخست با عنوان آمدنیوز فعالیت داشتند و بعد با نام صدای مردم تغییر نام دادند، اضافه کرد: برخی به برخی از مساجد و حسینه‌های کاشان حمله کردند و دستگیر شدند آنها عناصر ضد انقلاب در کردستان هستند که در کاشان حضور یافتند، این رخدادها نشان می‌داد که این مردم نیستند که به این اقدامات دست می‌زنند.

وی ادامه داد: سازماندهی مخالفان علیه حکومت، ارائه آموزش‌های روش آشوب‌گیری، عملیات روانی سیاه و مخرب علیه نظام با ساخت فیلم‌های دروغین، واگذاری اطلاعات مردم ایران از جمله مشکلات برخی از اقشار به دشمن و تشویق و هدایت افراد به سمت اغتشاش از جمله اتهامات تلگرام در اغتشاشات اخیر است.

جلالی گفت: همچنان مشکلات اقتصادی کشور وجود دارد و وادادگی شبکه ‌های مجازی رفع نشده است.

وی از واگذاری سهم 97 درصدی شبکه اجتماعی کشور به تلگرام به عنوان یک مشکل اساسی یاد کرد و ادامه داد: با اجرای فیلترینگ حجم مصرفی این شبکه را از هزار و 150 گیگ ترافیک به 600 گیگ و روز دوم نیز به 300 گیگ رساندیم اما برخی بزرگ‌نمایی کردند که مردم با فیلترشکن وارد تلگرام می‌شوند درحالی‌که بر اساس آمارها حداکثر 15 درصد از افراد بعد از فیلترشدن با تلگرام در ارتباط بودند و ارتباط 85 درصد افراد قطع شده بود.

جمعیت سروش از یک میلیون و 700 هزار نفر به سه میلیون نفر رسیده است

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به اینکه برخی به تلگرام به عنوان دستاورد سیاسی دولت در کنار برجام نگاه می‌کنند، گفت: با این نگاه نمی‌توانیم در این عرصه به سمت استفاده از ظرفیت داخلی حرکت کنیم؛ در دوران فیلترینگ تلگرام جمعیت سروش از یک میلیون و 700 هزار نفر به سه میلیون نفر رسیده است.

وی ادامه داد: با فیلترشدن تلگرام وضعیت برای ضد انقلاب ها نامناسب شد به همین علت دورهم جمع شدند و از آمریکایی‌ها درخواست کردند تا اینترنت آزاد خارج از کنترل ایران را به آنها ارائه دهند؛ اینکه به هر دلیلی و مصلحتی مایل نباشیم یا اجازه ندهیم که فضای مجازی داخلی شکل گیرد یک حرکت نابخشودنی و خلاف نظر رهبری است.

جلالی با بیان اینکه اکنون دو سوم ترافیک شبکه‌های اجتماعی را به تلگرام داده‌ایم، گفت: با این وجود اگر این حجم ترافیک را در اختیار سروش قرار می‌دادیم به نتایج مطلوب‌تری می‌رسیدیم؛ دو میلیون معلم و دانش‌آموز در تلگرام هستند که می‌توان آنها را به سروش منتقل کرد.

وی اضافه کرد: بر اساس آمارها کل میزان اشتغال‌زایی در شبکه اجتماعی 33 هزار مورد است درحالی‌که با راه‌اندازی چند کارخانه در شهر قم می‌توانیم این حجم از اشتغال را رقم بزنیم؛ بزرگ‌نمایی این آمارها مشکلی را رفع نمی‌کند بلکه نشان می‌دهد که برخی به دنبال حقایق نیستند.

فضای مجازی داخلی راه اندازی شود

جلالی خاطرنشان کرد: اینکه باید از فضای مجازی استفاده کنیم یک موضوع مهم است چراکه در غیر این صورت دیگران از این فضاها استفاده می‌کنند و زمانی که از تهدید صحبت می‌کنیم به دنبال بستن آن نیستیم اما این فضا باید ملی و ایرانی باشد چراکه با ملی‌سازی شبکه‌های اجتماعی می‌توانیم مشکل را رفع کنیم.

وی با تاکید بر اینکه اکنون در کشور مشکل دانشی نداریم بلکه مشکل حمایتی داریم، گفت: ایران اسلامی اگر اراده داشته باشد می‌تواند در حوزه فناوری اطلاعات و فضای مجازی به دستاوردهای بسیاری برسد اما نگاه سیاسی دوگانه به فضای مجازی یکی از موانع پیشرفت در این عرصه است.

جلالی بر لزوم اختصاص سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای سامانه‌های ملی تاکید کرد و ادامه داد: در حوزه علمیه باید به موضوع‌های فقه فضای مجازی و حفظ استقلال و حاکمیت در فضای مجازی توجه شود.

انتهای پیام/ش

سخنان رئیس سازمان پدافند غیرعامل در همایش فضای مجازی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۴۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرطرفدارترین تیم فوتبال ایران با روایت صفحات مجازی

به گزارش "ورزش سه"، همیشه محبوبیت پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور یکی از موضوعات مورد بحث میان هواداران فوتبال ایران بوده و این در حالی است که با گذشت 23 دوره از لیگ برتر ایران، نگاه کردن به جو مخوف ورزشگاه‌ها و تماشاگران تیم‌ها، باعث می‌شود تا حدودی نسبت به این موضوع آگاهی داشته باشیم، اما در عصر ارتباطات، تمرکز بر بخش فضای مجازی به ویژه اینستاگرام به تیم‌ها کمک می‌کند تا محبوبیت خودشان را نشان دهند. البته این موضوع هم چندان قابل اتکا نیست چرا که امکان دارد برخی از کاربران فضای مجازی، صفحه دو یا چند باشگاه را دنبال کرده باشد و از آن مهمتر برخی از هواداران نیز علاقه خودشان را در قلبشان نگه داشتند. با این حال نگاهی خواهیم داشت به وضعیت فعالیت باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال ایران در فضای مجازی تا ببینیم کدام تیم بیشترین دنبال کننده و هوادار را دارد.

پرسپولیس - 9 میلیون نفر
باشگاه پرسپولیس با 9 میلیون نفر دنبال کننده، از این حیث در فوتبال ایران یکه تاز است و با توجه به چهره خاصی که در آسیا دارد، توجه مردمان دیگر کشورهای آسیایی را نیز به خود جلب کند.

استقلال - 4 میلیون نفر
اختلاف فاحش آبی‌ها نسبت به رقیب سنتی خود قابل توجه است و این تفاوت 5 میلیونی برای هواداران استقلال قطعا حائز اهمیت خواهد بود.

تراکتور - 1.1 میلیون نفر
نام تیم بعدی مشخص است. تیمی که هنوز تصاویر حضور هواداران پرشورش در بازی‌های لیگ بیست و سوم، توسط رسانه‌ها با عنوان یکی از باشکوه‌ترین تیم‌های هواداری در فوتبال ایران منتشر می‌شود.

سپاهان - 505 هزار نفر
طلایی پوشان اصفهان فاصله بسیار زیادی با سه تیم پرسپولیس، استقلال و تراکتور دارد. آنها در میزان دنبال کننده هنوز به یک میلیون هم نرسیده‌اند و این یک اتفاق مهم در رابطه با صفحه مجازی باشگاه سپاهان خواهد بود.

فولاد خوزستان - 210 هزار نفر
تیم بعدی فولادی‌ها خواهند بود. خوزستان به عنوان اولین استان در مسیر توسعه فوتبال در کشورمان ایران، همیشه استانی فوتبالی بوده و در تاریخ تیم ملی فوتبال ایران، شاهد استعدادهای زیادی بوده‌ایم و فولاد خوزستان به عنوان پرافتخارترین تیم این استان شرایط قابل توجهی دارد.

ملوان - 85 هزار نفر
باشگاه ملوان جدای از محبوبیتی که در خطه شمالی کشورمان دارد، در مدت اخیر با توجه به فعالیت گسترده‌ای که در فضای مجازی داشته، در رده بعدی ایستاده اما شایان ذکر است ملوان نخستین تیمی است که کمتر از 100 هزار نفر دنبال کننده دارد!

صنعت نفت آبادان - 82 هزار نفر
باور کردنی نخواهد بود که با توجه به شرایط کنونی جدول، باید با صنعت نفت آبادان، نماینده برزیلی فوتبال خوزستان در پایان فصل خداحافظی کنیم اما قطعا هواداران پرشور این تیم به مانند همیشه امید دارند و از بازیکنان تیمشان انتظار دارند هر طور که شده از منطقه سقوط فرار کنند.

استقلال خوزستان - 76 هزار نفر
دیگر تیم خوزستانی فوتبال ایران با 76 هزار دنبال کننده، در رده هشتم قرار دارد و افسوس که آنها هم این روزها در تلاش برای بقا هستند.

شمس آذر قزوین - 65 هزار نفر
اینکه استان قزوین در لیگ برتر نماینده داشته باشد یکی از اتفاقاتی بود که بسیاری از فوتبالدوستان ایرانی به آن فکر می‎‌کردند و اکنون می‌بینیم که شمس آذر در فصل نخست خود در لیگ برتر توانسته تیم محبوبی باشد و جذب 65 هزار دنبال کننده اتفاق ویژه‌ای است که آنها در این فصل تجربه کرده‌اند.

نساجی - 51 هزار نفر
امید شهر خسته، اگر چه فصل سختی داشته اما این روزها حداقل با حاشیه امنیتی یک امتیاز از این منطقه خارج شده؛ واضح و مبرهن است که در هر شرایطی، مردم مازندران پشت تیمشان را خالی نخواهند کرد و حتی اگر این تیم قرار باشد در اتفاقی تلخ مانند گذشته 23 سال از سطح اول فوتبال ایران دور باشد، باز هم نساجی‌چی‌ها تیمشان را تنها نخواهند گذاشت.

گل گهر سیرجان - 50 هزار نفر
سیرجانی‌ها در رده یازدهم این آمار قرار دارند و به نظر وضعیت آنها به عنوان یک تیم صنعتی چندان خوب نیست.

آلومینیوم اراک - 49 هزار نفر
ایرالکو با توجه به تمرکزی که بر مدیریت فضای مجازی خود گذاشته، یکی از دیگر تیم‌هایی است که توانسته در اینستاگرام فعالیت بسیار قابل توجهی داشته باشد و از تیم‌های خلاق فوتبال ایران در این زمینه محسوب می‌شود.

هوادار - 44 هزار نفر
تیم بدون هوادار فوتبال ایران که از آغاز نیم فصل با حضور مسعود شجاعی به عنوان سرمربی توجهات را به خود جلب کرده، به وضوح شرایط بهتری نسبت به برخی از تیم‌های لیگ دارد!

ذوب آهن - 38 هزار نفر
انتظار از ذوبی‌ها با توجه به قدمتشان بیشتر بود، اما در این رده‌بندی، رتبه مطلوبی کسب نکرده‌اند.

مس رفسنجان - 29 هزار نفر
نارنجی پوشان رفسنجانی هم با 29 هزار نفر پانزدهمین تیم فوتبال ایران در رابطه با جذب دنبال کننده محسوب می‌شود.

پیکان - 24 هزار نفر
بر خلاف هوادار، آنها در فضای مجازی با توجه به تسلط بر رشته‌های ورزشی مختلف دنبال کننده زیادی ندارند اما آنها هم در این زمینه از تیم‎‌های خاص لیگ محسوب می‌شوند.

دیگر خبرها

  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • این شبکه اجتماعی برای کاربرانش بازی راه‌اندازی کرده است!
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • زبان طنز نیشدار است
  • پرطرفدارترین تیم فوتبال ایران با روایت صفحات مجازی
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه